hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Sanne Hauglid AS Byggmester og Entreprenørforretning

Postadresse:
Skrautvålsvegen 65, 2900 Fagernes
Besøksadresse:
Skrautvålsvegen 65, 2900 Fagernes
Tlf: 61362950
 

Om Sanne Hauglid AS Byggmester og Entreprenørforretning

 

 

 

 

 

 

Sanne - Hauglid a.s verdsetter punktlighet og grundighet høyt. Med røtter helt tilbake til 1956 har bedriften satt spor etter seg i Valdres som byggmester og entreprenør. Det som startet med tre ansatte har i dag blitt over 30 ansatte. Alle er lokale håndverkere og vi er prisgitt en stabil stab som innehar en betydelig kompetanse og erfaring fra byggbransjen. Vi har base på Fagernes, men har hele Valdres som arbeidsområde og vi har sentral godkjenning.

Når kun det beste er godt nok

Hyttemarkedet i Valdres er betydelig og Sanne - Hauglid a.s har mange oppdrag i hyttesegmentet. Vi leverer akkurat det kundene ønsker, etter ferdige tegninger eller som totalleverandør. Har du idéen – kan vi ta oss av resten. Det samme gjelder for bolighus. Vi ønsker at kundene både skal føle seg trygge og være fornøyde.

Presisjon og allsidighet

Sanne Hauglid a.s er en entreprenør som besitter en stab som kan utføre alt innen tømrer- og betongarbeider. På totalleveranser er vi nøye når vi velger underleverandører. Kvalitet skal gjenspeiles fra tilbudet er gitt til overrekkelsen er gjennomført.

Kvalitet, punktlighet og leveringsdyktighet er verdier vi står inne for - og vi gjør det til konkurransedyktige priser. Det er viktig at jobben blir gjort effektivt, med kvalitet slik at bygget kan leve i lang tid, det er god butikk i det lange løp.

 

Finn veien