hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Ninebot Bergen AS

Postadresse:
Idrettsveien 113A, 5353 Straume
Besøksadresse:
Idrettsveien 113A, 5353 Straume
Tlf: +47 95 44 95 47
 

Om Ninebot Bergen AS

Vårt mål

Vårt mål er å levere personlige transport enheter av høy kvalitet til en riktig pris. Samtidig som vi reduserer utslipp og sparer miljøet. Vi vil at alle hjem skal ha sin egen personlig transport enhet, ikke bare fordi det er praktisk. Men det vil gi mer tid til de viktige tingene. Hvorfor bruke lang tid på å gå, eller kjøre, for så å parkere, og betale masse for alt hele veien. Ninebot kan ta deg med til de fleste steder du vil, den er for reisene som er litt for lange til å gå, men litt for korte til å kjøre. Vi vil at du skal være med å kjøre fremtiden allerede idag.

Ninebot Elite er et forbløffende kjøretøy, en stilren og intuitiv ståhjuling som lar deg gli av gårde. Bare ved å lene deg fremover eller bakover opplever du full frihet og kjøreglede – Ninebot registrerer nemlig hver minste endring i kroppsposisjon og kompenserer med fart. Koble smarttelefonen til din Ninebot med Bluetooth og bruk den som fjernkontroll og instrumentpanel. Ståhjulingen veier bare 23,5 kg (uten det avtakbare styret) og er dermed lett å håndtere og frakte med seg. Ved å oppgradere til et 670-wattimers litiumbatteri økes kjørelengden per lading til 30–45 km, noe som gir deg enda mer frihet i hverdagen.

Ninebot One er en smart og stilren ståhjuling med Internett-funksjonalitet, som gir deg fleksibilitet og frihet – og muligheten til å rulle fritt forbi folkemengden.Enkelheten og effektiviteten i bruken av Ninebot One gjenspeiles i designet, stilrent og uten unødvendige elementer. De rene linjene og den effektive utformingen gjør at Ninebot One skiller seg ut som en ståhjuling for fremtiden.Ninebot Ones ramme og fotbrett er produsert i en lett og robust magnesiumlegering som sammen med den glatte overflaten sikrer at ståhjulingen er stødig og letthåndterlig både å bruke, frakte og rengjøre. Fotbrettene er utviklet så de er sklisikre og trygge så du slipper å bekymre deg og dermed får størst mulig kjøreglede. Ninebot One er både vanntett og støvsikker inntil IP65 og dermed trygg å bruke også i skikkelig ruskevær. De glatte overflatene gjør det enkelt å rengjøre Nineboten med en fuktig klut når den blir skitten.

Ninebot One E+ er den siste generasjon ståhjuling fra Ninebot familien.I motsetning til "lillebror" Ninebot One E har pluss modellen en kjørelengde på 30-35 km. Ninebot Ones ramme og fotbrett er produsert i en lett og robust magnesiumlegering som sammen med den glatte overflaten sikrer at ståhjulingen er stødig og letthåndterlig både å bruke, frakte og rengjøre. Fotbrettene er utviklet så de er sklisikre og trygge så du slipper å bekymre deg og dermed får størst mulig kjøreglede.Ninebot One er både vanntett og støvsikker inntil IP65 og dermed trygg å bruke også i skikkelig ruskevær. De glatte overflatene gjør det enkelt å rengjøre Nineboten med en fuktig klut når den blir skitten.

 

Finn veien

Siste nytt