hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

BMS Elektro

Tlf: 92622552
 

Om BMS Elektro

BMS Elektro har spesialisert seg på automasjon- og smarthusløsninger for ene- og flermannsboliger. Med teknologien har muligheten og behovet for fullintegrerte styringssytemer for varme, ventilasjon, lys, lyd, bilde og alarmer blitt en del av hverdagen. BMS Elektro skreddersyr en komplett smarthusløsning fra A til Å tilpasset ditt ønske og behov med markedets beste produkter. Vår ekspertise sikrer kunden et kostoptimalt system som omfavner alle aspekter ved et nytt hus. Vi leverer et sømløst og fullintegrert system som er fleksibelt og senere lar seg bygge ut dersom du ønsker ytterligere funksjoner eller teknologi i fremtiden.

I motsetning de fleste av våre konkurenter har vi alle sertifiseringer, godkjenninger og kompetanse in house. Dette gjør at vi prosjekterer, installerer og programmer din installasjon for ditt hus. Vi kjøper altså ikke en generell programvareløsning basert på et standardhus produsenten har sett for seg. Dermed kan vi programmere og endre løsningen på byggeplassen! Vi sitter også sammen med kunden når han flytter inn for å gjøre de siste tilpasninger slik at løsningen blir akkurat slik kunden ønsker og hadde sett for seg.

Ingen prosjekter er for små, og vi kan bistå med alt fra bare prosjektering, til high-end installasjon og programmering akkurat slik du vil ha det.

Kontakt oss for en hyggelig samtale om din bolig, eller kom innom vårt demo og visningshus på Bjørkelangen!