hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Z interiør AS

Strandveien 6, 9350 Sjøvegan
Tlf: 77171122
 

Om Z interiør AS

Z Interiør AS åpnet butikken 15.11 2012. I vår butikk på Sjøvegan i Salangen Kommune finner du belysning, skap, hyller, småmøbler, stoler, bord, stoppede møbler, nyttige interiøreffekter, reiseminner, kunst, bilder, gaveartikler med mer. Vi tar inn produkter fra anerkjente leverandører, og velger interiørartikler med sjarm og funksjon.

Ansatte

Kari Sofie Rognsaa

Z Interiør AS ble etablert av Kari Sofie Rognsaa, som er født og oppvokst i Salangen. Rognsaa er utdannet produktdesigner, interiørkonsulent og belysningsplanlegger. Hun har lenge operert som interiørarkitekt, og ønsker nå å være en solid leverandør av gode, unike og miljøriktig belysning, møbler og andre interiørprodukter.

Kari Sofie Rognsaa begynte å arbeide innen interiør og design i 1983. Fra 1992-2003 arbeidet hun innen butikkprosjektering og innredning av butikker. Fra 2003-2012 jobbet hun som konsulent på et arkitektkontor, da innen offentlige bygg, skoler, sykehjem og omsorgsboliger.

Mary-Anne Winstanley

Mary-Anne Winstanley har en lang bakgrunn innen interiør i England, og har tidligere drevet gardinbutikk. Winstanley er ekspert innen søm.

 

Finn veien