hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Designa AS

GrunnlagDesign, kvalitet og nytenkning har siden starten i 1992 vært grunnlaget for Designa, som opprinnelig begynte med møbelproduksjon, men siden 2000 også har fokusert på kjøkken, bad og skyvedører.
Vi undret oss faktisk over hvor mye alle kjøkken egentlig lignet på hverandre, og hvor lite nytt som hadde skjedd i kjøkkenbransjen. Henning Christensen tenkte at dette måtte kunne gjøres bedre. Fabrikken og maskinene fantes jo allerede, så det var bare å sette i gang – og slik begynte utviklingen av de første kjøkkenløsningene.
Siden har det gått veldig bra, og Designa er i dag Danmarks største familieeide kjøkkenvirksomhet med mer enn 200 ansatte. Designa har 35 butikker over hele landet, samt 8 bedriftssentre. Det er dessuten 13 Designa-butikker i Norge og 3 på Færøyene.

Unik vekst


Designa er Danmarks raskest voksende kjøkkenkjede og er av den danske næringslivsavisen Dagbladet Børsen kåret til gasellebedrift ikke mindre enn sju år på rad. Bare én av 1000 bedrifter opplever å bli kåret som gasellebedrift én gang!
Designa har som eneste danske virksomhet fått Ernst & Youngs pris som «Entrepreneur of the Year» hele fem ganger. Dette er en av de mest anerkjente internasjonale prisene for vekstbedrifter.
Den høyeste utmerkelsen kom i 2006, da Designa ble den nasjonale vinneren av «Entrepreneur of the Year» i kategorien produksjon.

Sportsånd


Designa har i årenes løp brukt sponsorvirksomhet innen idrett som en del av markedsføringen.
– Vi mener at sport er en fin innfallsvinkel for å profilere en virksomhet som vår, forteller direktør Henning Christensen. – Samtidig er eliteidretten basert på mange av de samme grunnleggende verdiene som Designa etterstreber, nemlig kampvilje, lagarbeid, sunnhet og dynamikk.

Årsaken ligger nok i kombinasjonen av våre jyske røtter og en begeistring for sportens verden, der vi kombinerer viljen til å yte vårt beste med jysk handlekraft.
 

Finn veien

Siste nytt