hyttelivguiden

Proline Norge AS

Postadresse:
Pb. 35 Kjelsås, 0411 OSLO
Besøksadresse:
Frysjav. 35, 0884 OSLO
Tlf: 22950250/81500898
Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Proline Norge AS

Proline®-metoden - Den smarte måten å legge nye rør på.


I mange bygg fra 1950-, 60- og 70-tallet begynner avløpssystemene å synge på siste verset. Men en rørutskifting med måneder av byggekaos, ubeboelige leiligheter og store kostnader er ikke noe man lengter etter. Det eneste som er mindre gøy enn å bytte ut rørene, er å ikke bytte dem ut. Det må gjøres. Men ikke nødvendigvis slik det alltid er blitt gjort. Vi hos Proline synes at tradisjonell utskifting av rør hører hjemme på historiens skraphaug, og at slegge og kubein har gjort sitt på verdens bad.

Derfor har vi utviklet en annen og mer innovativ måte å bygge nye avløpsrør og -stammer på. Det går fort, det krever minimale inngrep i bygget, det er ekstremt holdbart og det koster en brøkdel av en tradisjonell rørutskifting. Men det aller viktigste er kanskje at alle kan bli boende de to dagene det normalt tar å utbedre en leilighet, eller at driften ved et sykehus eller et aldershjem kan gå nærmest som normalt. Prosessen kalles relining, og i den nisjen er vi unike. At teknikken vår er etterspurt, vises tydeligst ved vår jevne vekst de årene vi har holdt på. I dag finnes Proline over hele Sverige, Danmark og Norge, og snart i flere andre land.

Fra starten i 1994 og frem til idag har vi bygd nye avløpssystemer i rundt 50 000 leiligheter. Vår metode er med andre ord velprøvd, og kundene våre – private og kommunale byggeiere, boligsamvirker og borettslag – er så fornøyde at de faktisk er blitt våre aller beste selgere. I denne brosjyren får du vite alt om oss og hvordan vi bygger nye rørstammer uten å rive.


Tenk dere en hyggelig og profesjonell håndverker ... og tenk å kunne slippe hele rørutskiftingen

 

Finn veien