hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Aardal Plast AS

Postadresse:
PB 167, 6882 ØVRE ÅRDAL
Besøksadresse:
Utladalen Industrifelt, 6884 Øvre Årdal
Tlf: 57648550
 

Om Aardal Plast AS

Årdal Plast as – produsent og leverandør av AARDAL produkt

Ligger i mektige Jotunheimen og vakre Sognefjorden. Selskapet vart etablert i 1987. Dagens produkt, som vert marknadsført under namnet AARDAL, er eit resultat av over 20 års erfaring med levering til både privat og proff marknaden.
Vår lange fartstid syner at me er ein trygg og god leverandør med produkt godt tilpassa nye trendar og utviklingstrekk i marknaden, samtidig som dei meir tradisjonelle produkta våre fortsatt er veldig populære.
Vårt viktigaste og mest selde produkt er heildekkande servantar til bad. Me kan i dag tilby slike servantar i kunstmarmor, kunstmarmor med overflate i solid surface og i porselen. Som ein av få leverandørar kan me levera både standardmodellar og servantar på spesialmål, noko som gjer oss til Noregs mest komplette leverandør av servantar til bad. I 2010 har me lansert tre nye modellar i materialet Avonite. Dette er eit materiale likt Corian, LG osv og som har heilt unike eigenskapar og produktmoglegheiter. Desse modellane er laga for montering utan møbel.

 

Finn veien