hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Tundra Sol AS

Ytterøra 13, 8656 MOSJØEN
Tlf: 75170111-94138730
 

Om Tundra Sol AS

Tundra Sol As er Nordens største Screen-produsent, og har siden 1994 spesialisert seg på Screen som utvendig solskjerming. Vi er også Norges eneste produsent av Zip Screen og Lock Screen. Vi har godt over 100 forhandlere av våre produkter i Norge, i tillegg produserer vi solskjerming for flytårn både til innland og utland. Vi har produksjonslokale i Mosjøen, der vi er 10 ansatte fordelt på produksjon og administrasjon

 

Tundra Screen® er Norskutviklet og Norskprodusert utvendig solskjerming som er beregnet for bruk i Nordisk vær og klima. Tundra Screen® kommer i flere størrelser og varianter og passer på både private boliger og større fasader. Tundra Screen® stopper inntil 95 % av varmen på utsiden av vinduene, uten at utsynet blir nevneverdig begrenset. Man kan velge mellom flere dukfarger for å tilpasse til den enkelte fasade.

Kassett, underlist og sideskinner leveres som standard i natureloksert aluminium eller hvit, men kan lakkeres i ønsket RAL-farge.

 

Tundra MINI Screen® for mindre vinduer og åpningsvinduer leveres med snor.

 

Tundra MIDI Screen® leveres med kablet eller trådløs motor, og er det første Screen på markedet som har doble sideskinner som passer perfekt inn på 50 mm vindusprofiler. I tillegg kan de seriekobles med 0 avstand. Motoriserte Screen kan også utstyres med sol og vindautomatikk.

 

Tundra Zip Screen er en stormsikker løsning, der Screenduken kun går opp og ned i sideskinnen, men kan ikke trekkes ut sideveis. Vår unike skinneteknikk MonoZip®, med markedets mest kompakte sideskinne, revolusjonerer fasadetilpasning ved montasje på 50 mm fasadeprofil.

 

Tundra Zip Blackout er et utvendig produkt for total mørklegging, og er ypperlig for å mørklegge rom som brukes til mediefremvisning eller forelesning.

 

Tundra Lock Screen er et stormsikkert alternativ til Zip Screen, som i stedet for å feste duken i sideskinnene, benytter en låsemekanisme i bunnlisten som låser screenet fast i nedre posisjon.

 

I tillegg produserer vi innvendig solskjerming som rullegardiner med duk, solfilm og screenduk.

 

 

 

Finn veien