hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Byggmakker Eiker

Preståker Industriområde, 3300 HOKKSUND
Tlf: 32252570
 

Om Byggmakker Eiker

AS Eker Dampsag & Høvleri har røtter over 100 år tilbake i tid. Virksomheten har over lang tid utviklet erfaring, kunnskap og kompetanse, som kommer deg som kunde til gode! Med eget høvleri produserer vi det meste av trelasten til eget utsalg samt noe engrossalg. Vi ble medlem i Byggmakkerkjeden i 1997, og er i dag en moderne butikk med et bredt utvalg av byggevarer og trelastartikler. Selskapet har gradvis endret seg, fra å være en produksjonsbedrift til å bli en handelsbedrift profilert som BYGGMAKKER Eiker.

Dagens BYGGMAKKER Eiker er en betydelig lokal aktør med en årlig omsetning på rundt 80 millioner kroner. Bedriften har omlag 30 høyt kvalifiserte medarbeidere, som alle utviser stort pågangsmot og engasjement i arbeidet! Vi ønsker å framstå som en sterk totalleverandør av trelast og byggevarer, både på de profesjonelle og private markedene. Vi kan i tillegg bistå med faglige råd og tekniske beregninger.
Vi ønsker deg velkommen til vårt anlegg på Prestaker Industriområde i Hokksund, og håper at du vil trives hos oss. Vi ønsker at du som kunde skal få en positiv opplevelse og den veiledningen og hjelpen du har behov for. Service er viktig for oss, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille våre kunder. Vi er en bedrift med lange tradisjoner, og ønsker å være din totalleverandør!
Våre tjenester
Våre avdelinger

 

Finn veien