hyttelivguiden

Jeld-Wen / Swedoor

Nils Hansens Vei 2, 0667 Oslo
Tlf: 22027200
Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Jeld-Wen / Swedoor

I 1960 ble JELD-WEN etablert som et lite familieforetak i Oregon, USA, med kun 15 ansatte. Opp gjennom årene vokste selskapet seg stadig større, og i 2006 kjøpte JELD-WEN danske Vest-Wood, som eide bl.a merkenavnet Swedoor. I dag driver JELD-WEN produksjon ved over 150 fabrikker, og har tilsammen over 20.000 ansatte.
Visjonen JELD-WEN jobber etter er RELIABILITY for real life. Det vil si at du som kunde skal føle deg sikker på at du får et kvalitetsprodukt levert som avtalt, i rett tid på rett sted til rett pris og uten skader. Du skal kunne stole på JELD-WEN, vi skal holde det vi lover. Målet vårt til enhver tid er at våre kunder og kontakter oppfatter oss som markedets mest komplette dørleverandør.

JELD-WEN tilbyr Europas største utvalg av dører. Vårt sortiment omfatter blant annet inner- og ytterdører i et bredt utvalg av ulike design, materialer, overflater, funksjonalitet og prisklasser. Her finner du komplette dørløsninger med karmer, tilbehør og mål tilpasset den enkelte kunde. Enten du er på jakt etter en spesiell løsning til hjemmet ditt eller bare noe helt nytt, finner du mulighetene hos oss.

JELD-WEN dørprodukter selges i hovedsak via byggevarehus, tømrere, entreprenører, typehusleverandører og industri.

 

Finn veien