hyttelivguiden

Interform

Postadresse:
Fossegrenda 36, 7038 TRONDHEIM
Besøksadresse:
Fossegrenda 36
Tlf: 73825320
Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Interform

Interform ble etablert våren 1992. Interform produserer badekar, boblekar og dusjer. De holder til i Trondheim, i industriområdet Fossegrenda, og har i dag 13 ansatte.
Interforms forhandlere er i alle store norske byer og ellers over hele landet. Karene produseres av vakumformet 5 med mer sanitærakryl fra Holland og forsterkes med glassfiber og polyester. De blir deretter montert og testet. Vi har i dag 20 forskjellige grunnmodeller.

Oppfriskende boblevirvler
Å senke seg ned i de boblende virvlene i et Interform boblebadekar, føles foryngende og avslappende. Dagens stress og mas vaskes vekk og gir kroppen ny energi.

BOBLEBADEKAR
Interform badekar finnes i mange spennende former og er spesielt tilpasset kroppens anatomi. Dermed kombineres førsteklasses komfort med en svært kompakt form. Interform har utviklet et omfattende spekter av badekar tilpasset dine individuelle behov med hensyn til plass og ønsker om ytelse og egenskaper. Eksklusive detaljer gjør boble- og virvelmassasje i et badekar fra Interform til en spennende opplevelse.

JETSYSTEMET
Jetdysene som er plassert i sidene på badekaret, blåser en blanding av luft og vann som forsiktig masserer musklene. Det varme vannet øker blodgjennomstrømmingen, utvider porene og hever kroppstemperaturen. Resultatet er oppkvikkende og avstressende på samme tid. Intensiteten i dysene kan justeres og gi forsiktig eller energisk massasje etter behov. Hver dyse kan også enkelt retningsjusteres for massasje av spesifikke områder av kroppen. Avhengig av modell varierer antallet jetdyser fra seks til ti.

LUFTSYSTEMET
Gleden ved et boblebadekar kommer ikke minst av den forsiktige massasjen fra luftdysene som er plassert i bunnen av karet.Dysene blåser stråler av luft inn i vannet og gir en behagelig massasje mot rygg, sete og lår. De løser også opp stive og verkende muskler. Jet- og luftsystemene kan brukes hver for seg eller samtidig.

KONTROLLSYSTEM
Alle boblekar fra Interform er utstyrt med et kontrollsystem for regulering av jet- og luftsystemene. De elektroniske modellene gir deg i tillegg muligheten til å overvåke og justere blant annet vanntemperatur,massasjens varighet, intensitet og rengjøring av karet. Alt kan enkelt tilpasses dine spesielle ønsker og krav.

 

Finn veien

Siste nytt