hyttelivguiden

Stord Elektro AS

Postadresse:
Pb. 248, 5408 SAGVÅG
Besøksadresse:
Sagvågbrekko 2, 5410 SAGVÅG
Tlf: 53456090-98255200
Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Stord Elektro AS

Stord Elektro er din totalleverandør innen elektro, svakstrøm og   sterkstrøm, der våre arbeidsområder er rettet mot både privatmarked,   næring og offentlig.

 

ARBEIDSOMRÅDER        

Våre arbeidsområder er generelt i Sunnhordlandsregionen, men også i periferien mot Bergen og Haugesund. Vi deltar gjerne også i eksterne prosjekt utenfor nevnte områder i samarbeid med totalentreprenør.

 

FRÅ A TIL Å        

Stord Installasjon AS har fokus på servicemarkedet, både mot privatkunder og større byggeprosjekt. Som totalleverandør utfører vi arbeidet fra a til å:

Planfase inklusive

prosjektering        

Planlegging        

Materialinnkjøp        

Produksjon        

Idriftsetting        

Sluttdokumentasjon

       

På denne måten ønsker vi å være din rådgiver og støttespiller i ethvert utbyggingsprosjekt, stort som lite og du skal ha trygghet for like stort fokus uansett prosjektstørrelse.

 

TRYGGHET

Vi leverer også komplette sikkerhetssystem som ITV-systemer, alarm- og adgangskontrollsystem, eller tele- og dataløsninger.  Vår erfaring gjør at vi kan installere ditt parabolanlegg opp mot større fellesantenneanlegg       Stikk gjerne innom for en hyggelig elektro-prat. Med vår allsidighet, serviceinnstilt personell-  og nødvendige godkjenninger, ønsker vi i Stord Installasjon å hjelpe deg til den beste løsningen som dekker ditt behov.

 

Finn veien