hyttelivguiden

Defa AS

Postadresse:
Abels gt. 5, 7030 TRONDHEIM
Besøksadresse:
Abels gt. 5, 7030 TRONDHEIM
Tlf: 81550085
Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Defa AS

DEFA HyttaMi - den smarte måten å styre varmen på

Hyttami.no er blitt markedets beste ring hytta varm tjeneste for fjernstyring av strøm, varme og alarm i norske hytter. Vi sørger for at våre kunder kommer frem til en ferdig oppvarmet hytte og at de tilenhver tid har kontroll med sitt hytteparadis.

Hyttami.no er en abonnementbasert tjeneste og omfatter GSM-abonnementet som står i styringsproduktet, kostnader i forbindelse med bruk av produktet, samt tilgang til den enkleste og mest effektive måten for fjernstyring og overvåkning av strøm, varme og alarm i hytta di.

HyttaMi gir deg en trygg og sikker løsning med full kontroll av varme og alarm på din hytte. Det er svært enkelt å fjernstyre og overvåke både varme, temperatur og alarm via internett, telefon og sms.

Siden vi startet med fjernstyring av varme i 2003 har vi hatt klokketro på å lage løsninger som gjør det så enkelt som mulig for våre kunder å ha kontroll med varmen på sin hytte hjemmefra. Derfor var vi tidlig ut med å koble sammen den tradisjonelle "ring hytta varm" løsningen med bruk av sms, internett og etterhvert app for smarttelefoner. Resultatet er Hyttami.no, markedets beste tjeneste for fjernstyring av strøm, varme, alarm og kamera. 

 

Finn veien

Siste nytt