hyttelivguiden

Comfort-Kjeden AS

Postadresse:
Fetveien 23, 2007 KJELLER
Besøksadresse:
Fetveien 23, 2007 KJELLER
Tlf: 66933200
Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Comfort-Kjeden AS

Erfaring kommer med tiden
I 35 år har våre Comfort-rørleggere levert tjenester til det norske folk. Comfort-Kjeden har innpå 100 selvstendige medlemsbedrifter med installasjon og egne butikker over hele landet. Med lokal forankring har vi kunnskap om forholdene der du bor.

Helhet og trygghet
Kjernen i vårt tilbud er kort og godt å gi alle våre kunder en helhetsløsning. Uansett om du skal kjøpe en ny servant, bytte varmesystem eller installere vann og avløp i et helt hus, skal du kunne kjøpe alt materiell og all installasjon på en og samme plass. På kjøpet får du dessuten den trygghet det innebærer å stole på en ledende faghandelskjede.

Sertifisering og godkjenninge
Alle våre rørleggerbedrifter har sentral godgjenning og er sertifiserte etter våtromsnormen.Vi behandler alle prosjekt med samme profesjonalitet, stort som lite. Totalkostnad og tidsplan får du i forkant og vi er kjent for å holde hva vi lover.

Pris og kvalitet
Som en toneangivende aktør på markedet har vi selvsagt også mulighet til å tilby svært konkurransedyktige priser og vi samarbeider bare med de mest anerkjente leverandørene. Våre beste ambassadører er våre mange fornøyde kunder.

 

Finn veien