hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Saxi Industrier AS

Postadresse:
Teglverksveien 57, 3057 SOLBERGELVA
Besøksadresse:
Teglverksveien 57, 3057 SOLBERGELVA
Tlf: 94286694
Fax: 32875097
 

Om Saxi Industrier AS

SAXI INDUSTRIER AS produserer og selger foldedører/foldevegger til det norske markedet, og til resten av Skandinavia. Bedriften ble etablert i 1937, og fylte 75år i 2012!

Vi ønsker at våre produkter skal forbindes med kvalitet og god service, og er opptatt av å skape funksjonelle og praktiske løsninger for kundene. Vi holder til i Solbergelva, utenfor Drammen, og er stolte av å kunne vise frem vårt nye, store showroom, der vi har et stort utvalg av våre produkter utstilt.

 

Vi er også forhandler av stillaseproduktene Step-Up Ministillas. Et praktisk, enkelt og veldig nyttig stillas for alle som skal male, pusse opp, flytte e.l

Det er også et veldig praktisk verktøy for snekkere, montører eller andre som trenger hjelp til å komme seg litt opp i høyden. Se mer på nettsiden vår: www.step-up.no

 

Om Saxi foldedører

Saxi Foldedører produseres etter kundenes ønsker og behov, og vi skreddersyr løsninger som passer akkurat for deg! Vi har vært opptatt av å skape funksjonelle og praktiske løsninger for kundene våre, og med utgangspunkt i basismodellene, kan vi tilby produkter som møter nær sagt alle ønsker, både designmessig og funksjonelt.

 

Foldedører er et praktisk valg, uansett om man bor trangt eller ikke. En vanlig slagdør tar nesten 2 m2 veggplass når den står åpen og ca 1 m2 gulvplass når den åpnes eller lukkes. En foldedør er derfor et godt valg når man vil utnytte plassen maksimalt – med både større gulvplass, veggplass og bedre romutnyttelse.

Med en foldedør kan du også med enkle grep dele opp større rom, lukke av avdelinger du ikke bruker eller dele den unødvendig store stuen i to. Ved bruk av en foldedør fra Saxi beholder du muligheten til å møblere hele rommet, mens du samtidig kan spare penger på fyringsutgiftene.

 

En foldedør gjør det enkelt å stenge av kjøkkenet for matos, lyder eller en uryddig benk når gjestene kommer. Med f.eks. en Saxi Eksklusiv er det enkelt å løse problemet, og samtidig beholde rommet både lyst og åpent, med klare eller sotede glass i panelene.

 

Hvorfor velge foldedør fra Saxi?

- Vi tilbyr skreddersydde løsninger

- Høy kvalitet

- Personlig service

- Produkter som sparer vegg og gulvplass

- Ved oppdeling av rom kan du spare på fyringsutgiftene

- Enkel montering

- 75 års erfaring fra bransjen

 

Vil du vite mer om hva vi kan tilby? Eller ønsker du et pristilbud? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat eller kom på besøk! Du kan også lese mer om oss på vår webside: www.saxiindustrier.no

 

Finn veien