hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Parat Varme AS

Postadresse:
Lervik, 4480 Kvinesdal
Besøksadresse:
Lervik, 4484 ØYESTRANDA
Tlf: 99485444
 

Om Parat Varme AS

PARAT VARME AS

Parat Varme har et komplett leveringsprogram av produkter for vannbåren varme. Det dekker alle ytelsesbehov fra enebolig til fjernvarme og industri. Vi er bevisste på at varmesystemer der våre produkter inngår dimensjoneres, sammenstilles, driftes og serviseres på beste måte for optimal drift. Som resultat av dette oppnås miljøvennlige anlegg og god driftsøkonomi.

PRODUKTSORTIMENT Parat Varme AS er importør av hele Viessmann’ s produktspekter som blant annet inkluderer olje og gasskjeler, solvarmesystemer og biomassekjeler. Vi er importør av Ochsner varmepumper  og Frese reguleringsventiler. Bredden i vårt produktsortiment kombinert med våre ingeniørers kompetanse på varmesystemer gir oss muligheten til å tilby komplette varmesystemer til konkurransedyktige priser.

KUNDER PARAT Varme arbeider målbevist for å etablere et nettverk av partnere rundt i hele Norge. Partnere vil være VVS installatører som sammen med oss ønsker å tilby kvalitetsløsninger og spesialkompetanse innen faget varmeteknikk. Vi bistår våre partnere med rådgivning om systemoppbygging, produktkursing, oppstart og servisering av leverte produkter

 

 

Finn veien