hyttelivguiden

Radonlab

Forskningsveien 1B, 0373 OSLO
Tlf: 21960350
Fax: 21960355
Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Radonlab

radonlab består av spesialister på radon. Radonlab ble startet av dr. scient. Aleksandar Birovljev, som tidligere har etablert laboratorier ved Statens strålevern og Teknologisk institutt. Radonlab tilbyr pålitelige radonmålinger, undersøkelser, produkter og løsninger for beskyttelse mot radon og fukt. Blant disse finnes både sporfilm og elektroniske instrumenter for måling av stråling fra radon.


På tiltaks siden har vi mange års erfaring med utbedring av bygninger med forhøyede radonnivåer. Vi har et utvalg av velprøvde løsninger og produkter, slik som våre RadonSug, MiniVent og KlimaVakten systemer. På den andre siden utvikler vi og tester nye ideer for reduksjon av radonnivå innendørs. Vi tilbyr kurs og opplæring innen radon målinger og tiltak. Våre tjenester og produkter kan brukes av både profesjonelle og andre praktikere som ønsker selv å utføre kostnadseffektive målinger og tiltak mot radon.


Vårt sporfilmlaboratorium er klassifisert som klasse A av HPA (tidl. National Radiological Protection Board) i England som foretar årlige internasjonale sammenlignings-tester

 

Finn veien