hyttelivguiden

Blücher Norway AS

Postadresse:
Holtesletta Industiområde, 3748 SILJAN
Besøksadresse:
Holtesletta Industiområde, 3748 SILJAN
Tlf: 35942655
Fax: 35941313
Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen
 

Om Blücher Norway AS

BLÜCHER ble grunnlagt i1965 av Johannes Blücher Skibild, en dyktig rørlegger med visjoner og begge bena plantet godt på jorda. I dag er BLÜCHER en av Europas ledende produsenter av rustfrie avløpssystemer med datterselskaper og salgskontorer over hele Europa, i Russland, Midtøsten og India. BLÜCHERs hovedkontor med produksjon, produktutviklikng, lager og administrasjon ligger i Vildbjerg, vest i Danmark.


Watts Water Technologies
BLÜCHER er eid av det Amerikanske konsernet Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) som er en av verdens ledende virksomheter innen produksjon av  innovative produkter til kontroll av vanns effektivitet, sikkerhet og kvalitet.


Avløpssystemer til alle formål
BLÜCHER tilbyr avløpsløsninger til alt fra baderom til store industrielle fasiliteter og luksuriøse cruiseskip. Vårt sortiment omfatter mer enn 2500 standardprodukter, inkludert standard og spesiallagede gulvsluk, avløpsrør og avløpsrenner. Alle produkter lages i rustfritt stål for å sikre høy kvalitet, fremragende kapasitet og optimal hygiene kombinert med minimalt vedlikehold. Produktene er utviklet i et modulsystem, hvor delkomponenter kan kombineres for å lage komplette produkter. BLÜCHER tilbyr også kundetilpassede løsninger, hvor fleksibiliteten og håndtværket i produksjonsprosessen spiller en viktig rolle.


Know-how, sunn fornuft og dedikert service
Kunder over hele verden verdsetter og forventer vår know-how, sunne fornuft og engasjerte service. Gjennom avløpsløsninger av høy kvalitet i rustfritt stål forplikter BLÜCHER seg til løftet om ”Keeping up the flow”.
 

Finn veien