hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Erøyvik Trevare

Postadresse:
4233 ERFJORD, 4233 ERFJORD
Besøksadresse:
4233 ERFJORD, 4233 ERFJORD
Tlf: 52795216-91616683
 

Om Erøyvik Trevare

Erøyvik

Erøyvik Trevare as er en tradisjonsrik familiebedrift som ble etablert i 1945 med hovedvekt på båtbygging, men også den gang produserte vi trapper og vinduer. I 1998 kom et generasjonsskifte og i 1980 flyttet vi inn i bygget som er vårt produksjonslokale i dag. Produksjonen ble spesialisert til trapper, dører og vinduer. Erøyvik ligger idyllisk til ved fjorden i Erfjord, Suldal Kommune.

Fagkompetanse

Vår lange og bevisste satsing på kvalitet og brukervennlighet har gjort oss til en viktig medspiller for våre kunder. Vi gir en helhetlig vurdering av trapper og trappeløsninger, dører og vinduer både når det gjelder individuell tilpasning, form, farge og dekor.

Moderneproduksjon       

En moderne maskinpark gir oss en fleksibel og effektiv produksjon med stor nøyaktighet. Trappene blir tegnet i et trappetegningsprogram og frest i en CNC maskin. (CNC er en datastyrt fres). Dører og vinduer blir også frest i CNC. Dette gir stor nøyaktighet og god kontroll.

Monteringen er manuell. Vi setter rekkverk stolper, spiler, handløper sammen og kontrollert at alle deler passer perfekt. Så blir produktet pusset og gjort klart til overflate behandling i vårt nye lakkeringsanlegg.

Arbeidet fram til ferdig produkt består av både maskinell og håndverksmessig bearbeidning og våre dyktige og erfarne medarbeidere sørger for omhyggelig kontroll av produktet.

Levering   

Erøyvik er stolt av sine trapper, dører og vinduer og legger stor vekt på et godt kundeforhold og god service. Vi har konkurranse dyktige priser og er svært gode på levering.

 

Finn veien