hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Røros Metall AS

Postadresse:
Stamphusveien 11, 7374 RØROS
Besøksadresse:
Stamphusveien 11, 7374 RØROS
Tlf: 72409400
Fax: 72409401
 

Om Røros Metall AS

Røros Metall AS

Ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom er pilarene som har båret Røros Metall gjennom en over 60 år lang historie. Røros Metall startet som kobber- og blikkenslagerverksted i 1946. Produksjonen har i løpet av disse årene vært mangfoldig og alltid med en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet. Utviklingen fram til i dag har ført til små og store forandringer i sortimentet. Nytenking og kreativitet i produktutviklingen har stått i fokus. Sammen med pålitelighet og høy troverdighet er dette bakgrunnen til vår suksess i dag

Mange spennende nyheter hos Røros Metall

Vi har mange spennende nyheter på gang! I år er vi spesielt stolte over å introdusere børsteløs motor og LED-lys som standard i alle modellene vi selv produserer på Røros. En børsteløs motor kan redusere en kjøkkenhettes strømforbruk med opptil 85 %. RørosHetta er norskprodusert, miljøvennlig og kortreist kjøkkenavtrekk! Er ikke det fantastisk?

Boligventilasjon

På det norske markedet finnes det en mengde ulike ventilasjonsformer, og vi i Røros Metall kan hjelpe deg å finne en kjøkkenhette tilpasset din boligs ventilasjonsform. Vi setter vår stolthet i å være landets ventilasjonsekspert for kjøkkenavtrekk, og vi er klare for å hjelpe!

Siro komfyrvakt

 

Det er i dag krav til komfyrvakt i alle nye boliger. Vår Siro komfyrvakt kan enkelt og elegant integreres i RørosHetta. Komfyrvakten er diskret festet i bunnplaten på kjøkkenhetten, og kan også benyttes i enkelte fritthengende hetter.
Komfyrvakten kommuniserer trådløst med strømtilførselen for platetopp/komfyr og bryter tilførselen dersom fare for brann oppstår.

Med komfyrvakt følger mange fordeler:

- Forebygger komfyrbranner.

- Avgir alarm ved fare og slår av om man ikke kvitterer alarmen (med et knappetrykk) Forhindrer farlige situasjoner ved å slå av komfyren. Låsefunksjonen hindrer at uvedkommende kan slå på strømmen til komfyren.

- Forebygger uønskede vannskader på kjøkkenet ved å avgi alarm om det skulle oppstå en vannlekkasje (ekstrautstyr).

Et bredt utvalg av RørosHetter er tilrettelagt for å integrere Siro komfyrvakt. Installasjonen er meget enkel og forhindrer branntilløp i hjemmet. Elegant og diskret skjult i kjøkkenhetten gir deg trygghet i hverdagen.

 

 

Markedets største kjøleskuff – delikat og solid!

Du får en stor og romslig kjøleskuff med kjølevolum nesten like stort som et vanlig, middels kjøleskap. Den har velutstyrte skuffer med tett bunn slik at du ikke risikerer søl på gulvet. Temperaturen i den nederste skuffen er mellom 2 – 4 grader C beregnet for kjøtt, ost og fisk.

Den øverste skuffen er ideell for oppbevaring av frukt og grønnsaker med en temperatur mellom 5 – 7 grader C. Praktiske og delikate oppbevaringsbokser er karakteristisk for dette produktet. Kjøleskuffen kan leveres med stålfronter eller for montering av møbelfronter.

Skreddersøm

Høyde, bredde, dybde eller skråskjæring. Mulighetene er mange på Røroshetta. Du kan få laget mange av modellene våre på spesialmål mot pristillegg. Blant annet er våre modeller Orion, Mantica og Grue gode eksempler på at mulighetene er mange. La fantasien slippe til! Vi ønsker å være innovativ og nyskapende og tilby deg en kjøkkenhette som er” litt utover det vanlige”

Farger

Har du en yndlingsfarge? Du kan få lakkert Røroshetta, uten pristillegg, i akkurat den fargen du elsker over alt på jord. Eller kanskje du vil kombinere yndlingsfargen med litt stål – vi har mulighetene!

Vi trenger bare en NCSS-kode eller RAL-kode, så får du hetta i ønsket farge – enten det er yndlingsfargen eller akkurat samme farge som kjøkkenet ditt. Spør din kjøkkenforhandler om råd.

Metaller

Vi kan levere Røroshetta i stål (som er behandlet mot fingermerker), messing, kobber, sink eller aluminium. På flere av våre modeller kan du bestemme selv hva som passer deg og kjøkkenet ditt best. Denne tilpasningen får du helt uten pristillegg.

Vi i Røros Metall med våre forhandlere ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt dersom du er i ferd med oppussing eller kjøp av nytt kjøkken. Vi bistår gjerne for å sikre at du får et best mulig kjøkkenavtrekk, og et produkt som passer inn i ditt kjøkken!

Se www.rorosmetall.no for ytterligere informasjon og inspirasjon!

 

 

Finn veien