hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Glassteam AS

Postadresse:
P.B. 1435, 1602 Fredrikstad
Besøksadresse:
Habornveien 50, 1630 Gamle Fredrikstad
Tlf: 99118800
 

Om Glassteam AS

Saint-Gobain Bøckmann AS har foretatt en virksomhetsoverdragelse av

Glassmester Bøckmann og Bøckmann Fasade, og er nå tilbake i lokalt eierskap.

Virksomheten er samlet i det nye selskapet Glass Team AS fra 1. januar 2014 og

har med seg de samme menneskene med den samme gode kompetansen

innenfor glassmesteri, interiørglass og fasadeentreprise.

Virksomhet med engasjement og ansvar Vårt engasjement som en betydningsfull aktør på markedet omfatter både samarbeidspartnere, kunder, ansatte og vårt ansvar for miljøet i et bærekraftig samfunn. De aktiviteter vi arbeider med og de tiltak vi gjennomfører skal alltid preges av et aktivt miljøengasjement og ambisjoner om et trygt arbeidsmiljø for alle som arbeider i vårt selskap.
Vår forretningsidé Å tilby det norske bygg- og industrimarkedet konkurransedyktige og funksjonelle glassløsninger. Glassløsninger som både tilgodeser kundens behov for ressurseffektivitet og markedets krav til miljøhensyn og trygghet.
Vi fungerer som glasspartner i byggeprosessen for alle interessenter. Vår kunnskap og service står til disposisjon for arkitekter, designere, prosjektplanleggere, produsenter og glassmestere. Det produktutvalget, den kunnskapsbanken og internasjonale logistikkfunksjonen vi garanterer gjennom Saint-Gobain gjør oss til en pålitelig leverandør og verdifull partner.
Riksdekkende organisasjon Våre kunder finnes blant vindus- og dørprodusenter, fasadeentreprenører og glassmestere. Du finner oss i Fredrikstad, Oslo, Tønsberg, Gjøvik, Sauda, Trondheim, Kløfta og Sandnes

 

Finn veien