hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

SmartHus AS

Postadresse:
Niels Henrik Abels Vei 2, 0851 OSLO
Besøksadresse:
Niels Henrik Abels Vei 2, 0851 OSLO
Tlf: 23250152
 

Om SmartHus AS

Smart Hus AS er en bedrift som har spesialisert seg på integrering av kundetilpassede løsninger. Det tilbys løsninger innen en smarthus definisjon som innebefatter lyd/bilde, nettverk, automasjon og styringssystemer samt lys og varmestyring. I tillegg leveres konvensjonelle elektrotjenester. Vår målsetting er at kunden får et lettbetjent system som kan utvides ved behov, samt har mulighet for å integrere fremtidige standarder. 

Den teknologiske utviklingen går raskt, det blir stadig vanskeligere å holde seg oppdatert på produkter og funksjoner. Ofte oppleves integrasjonen av nye produkter som vanskelig mot eksisterende enheter man har i hjemmet. Smart Hus AS har lang erfaring med å velge produkter til forskjellige formål. Vi kan ut i fra en dialog med kunden gi råd og anbefalinger for at en spesiell løsning eller funksjon skal kunne virke i henhold til ønsker og behov. 

Gjennom hele prosessen er det kundens ønsker som settes i fokus. Vi pleier å si at vi ikke selger løse produkter, men komplette løsninger. Med dette som utgangspunkt settes brukeropplevelsen av systemet i forsetet og ikke den enkelte komponents funksjon. Det hjelper ikke at enkeltdeler på hver sin måte er gode dersom bruken blir vanskelig og lite intuitiv. I vårt demorom er det mulighet å få demonstrert forskjellige systemer. I en rolig atmosfære kan vi fortelle om ulike egenskaper, og gi anbefalinger i henhold til ønsker og behov. Vi har systemer som er tilpasset alt fra leiligheter til de største eneboliger. 

Kundetilpassede løsninger krever en helt spesiell kunnskap om produkter og deres funksjoner. For å løse slike oppdrag er vi nødt til å ha et nært samarbeid med leverandører og produsenter. Vi er ikke bundet mot noen kjede eller form for avtale som regulerer hvilke produkter vi kan benytte. Dette gjør at vi alltid kan levere de produktene som er best egnet til det enkelte prosjekt. 

Smart Hus AS har i dag oppdrag over hele Oslo, men også på feriedestinasjoner som Geilo, Hemsedal og Norefjell. Årsaken er at man stadig oftere ønsker å ha samme bekvemmelighet på hytta som hjemme. Ta derfor kontakt om det ønskes en gjennomgang av mulighetene for å realisere hyttedrømmen. Er det behov for å oppgradere et eksisterende system, hjelper vi til med det. 

I en verden som er i en kontinuerlig forandring er det det bra at det utvikles standarder. Dette gjør at funksjoner på tvers av produsentlinjer og fagfelt kan settes i system. En av de viktigste standardene vi har i dag innen smarthus er KNX. Dette er en verdensstandard for styring av blant annet lys, varme, ventilasjon og alarm. Standarden støttes av noen av største tilbyderne av elektromateriell, som ABB, Siemens, Schneider samt mange andre firmaer som har spesialisert seg på å levere produkter som støtter KNX. Standarden blir ofte lagt til grunn som infrastruktur i alt fra sykehjem, kontorbygg, kjøpesentre og til private boliger. Smart Hus AS bruker KNX som enten frittstående system eller som en del av en større synergi hvor også 3-parts systemer eller rene toppsystemer blir brukt. Om fleksibilitet og et ønske om en fremtidsrettet installasjon vekter høyt er KNX det rette valget. 

Smart Hus AS er autorisert elektroinstallatør og utfører alle typer elektroarbeider. Våre dyktige montører har lang erfaring og har kunnskap slik at kunden kan rådføre seg om hvilke løsninger som er best egnet. Enten det gjelder varmestyring, eller spørsmål om en spesiell type belysning, vil de kunne gi råd og veiledning. Smart Hus AS jobber påtar seg små og store oppdrag innen bolig og næring. Vi utfører selvsagt også el-sjekk av alle typer anlegg. 

Smart Hus AS er en tilbyder på alle områder som berører tekniske installasjoner i et moderne hjem. Enten det er behov for utvidelse av en grunninstallasjon, eller en total omgjøring med implementering av smarthus funksjoner. Smart Hus AS er en samarbeidspartner å satse på. Er man nysgjerrig på hva vi kan! Ta kontakt for en hyggelig samtale.

 

Finn veien