hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

LeksandsDörren

Postadresse:
Rigedalen 40, 4626 KRISTIANSAND S
Besøksadresse:
Rigedalen 40, 4626 KRISTIANSAND S
Tlf: 38018650
 

Om LeksandsDörren

 

LG Quick-lager utvider sortimentet 

Gjennom en årrekke har LG Quick-lager vært kjent for kvalitet, fleksibilitet og rask leveringstid. Den anerkjente dør- og vindusgrossisten etablerer nå norsk agentur for LeksandsDörren, og utvider dermed sortimentet med solide og elegante dører av tre fra de svenske skoger. 

LeksandDörren er en familiebedrift, etablert i 1959, som leverer svenskproduserte ytterdører fra Dalarna. De har et av markedets bredeste sortiment av ytterdører, pardører, garasjeporter, sidelys og overlys. 

En ytterdør fra LeksandsDörren produseres med nøyaktig håndverk, moderne teknikk og et aktivt miljøprogram. De har satt som mål å skape trygghet for innbyggerne, en ledestjerne som gjennom årene har gitt LeksandsDörren stor suksess. 

Døren og inngangspartiet forteller mye om hvem som bor i huset, men det forteller også mye om husets sikkerhet. Det skal være vakkert å se på, men det er også viktig at hjemmene er trygge selv når beboerne ikke er hjemme. LeksandsDörren arbeider med svenske, ledende eksperter på sikkerhet og beskyttelse mot inntrenging. 

LG Quick-Lager i Kristiansand har et av Norges største dørlagre og har kunder over hele landet gjennom et bredt forhandlernett. De er kjent for sin raske leveringstid og fleksibilitet, og har erfarne medarbeidere som kan være med å gi råd ved valg av dør og vinduer. 

Med eget snekkerverksted kan de skreddersy spesielle løsninger som kunden måtte ønske.

LG Quick-Lager har godkjenning på brann- og lyddører, og tilbyr PVC-produkter med alle godkjenninger. 

Nå kan de også tilby sine kunder hele produktspekteret til LeksandsDörren. 

Se mer på www.lga.no eller ta kontakt med på e-mail: post@lga.no

Se også www.leksandsdôrren.se for alle dørtypene.

 

 

 

 

Finn veien