hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

Skallevold Trevaresalg AS

Postadresse:
Granborgveien 5, 3153 TOLVSRØD
Besøksadresse:
Granborgveien 5, 3153 TOLVSRØD
Tlf: 33372250
Fax: 33372251
 

Om Skallevold Trevaresalg AS

Skallevolds vindusprodukt gir deg mange muligheter

Vindusprodukter fra Skallevold Trevaresalg as er med på å gi huset identitet, og bør velges ut fra behovene som skal fylles og fra et helhetlig fasadeperspektiv. Våre vindusprodukter er funksjonelle og fyller de fleste behov og stilmessige ønsker. Enten det gjelder mer lys i trappeoppgangen, utlufting fra kjøkkenkroken, solskjerming i stua eller utgang til terrassen.

Det er ikke tvil om at det er viktig å ha øye for både detaljer og helhet. Når vi formgir våre produkter tar vi hensyn til begge deler. Våre vinduer og dører er formet med tanke på at de skal prege en fasade, samt ha praktiske detaljer og funksjoner som gjør det enklere å rengjøre, åpne, lukke eller lufte. Det er hva vi kaller praktisk og vakker formgiving – i praksis.

Skallevold er en mesterbedrift som setter sin ære i å tilfredsstille sine kunder på alle områder. Vi ønsker å videreføre gode håndverkstradisjoner og kan vise til dokumentert kompetanse og en rekke spennende referanseprosjekter. Vi er nøye med å sikre at de vindusproduktene vi leverer fra oss er solid håndverk og behandlet etter gjeldende fagstandarder. Våre vinduer skal opptre i perfekt samspill med naturelementene og tåle naturens skiftninger – over tid.

For å være ytterligere tilgjengelig for våre kunder har Skallevold startet en nettbutikk. Uavhengig av åpningstider kan kunden sitte hjemme i stua og bestille vinduer etter behov og når de selv måtte ønske. På www.vindushandel.no handles vindusprodukter raskt, trygt og effektivt, til faste lave priser. Vi har lagt stor vekt på en enkel og sikker måte å bestille vindusprodukter på, og at ordrebekreftelsen kommer fra Skallevold Trevaresalg as med avtalte priser, samt leveringstid og -sted.

Naturligvis skal vindusproduktene tåle vårt skriftende klima, og Skallevold Trevaresalg as er den første norske leverandøren som i tillegg kan tilby vindusprodukter behandlet med Drywood vindusmaling spesielt med tanke på mindre vedlikehold.

 

Ytterligere informasjon om produktene og firmaet, besøk www.skallevold.no

 

Finn veien

Siste nytt