hyttelivguiden

Mobil-QR
Få kontaktinfo på mobilen

AS Nor-Trapp

Postadresse:
Bedriftsveien 8, 1890 RAKKESTAD
Besøksadresse:
Bedriftsveien 8, 1890 RAKKESTAD
Tlf: 69227010
 

Om AS Nor-Trapp

Et lite stykke norsk håndverkshistorie 

NOR-TRAPP har lengst erfaring med rendyrket trappeproduksjon i Norge. Vår fagkunnskap og håndverkstradisjon strekker seg tilbake til 1946 og gir kunden trapper av unik kvalitet og utforming. Kombinasjonen av å være en ledende teknologisk spesialfabrikk og generasjoners satsning på kompetanseutvikling gjennom erfarne faghåndverkere gir gode, varige og sikre kvalitetsprodukter. 

I et hvert hus er trappen et dominerende element, en del av huset, og som derfor bør velges med omtanke.Det er derfor klokt å bruke litt tid og tanker på den. For at trappen skal bli vellykket bør den planlegges med resten av huset slik at den blir en del av helheten. Tenk på at din trapp skal passe en families behov gjennom flere epoker. Den skal være trygg for barn, tåle tenåringers uvørnhet og den skal være komfortabel for den som er godt voksen. Muligheten til å skreddersy trappen nøyaktig til ditt ønske gir deg mer enn en trapp ― du får et nytt møbel.  

Våre norskproduserte trapper kommer direkte fra NOR-TRAPP`s fabrikk i Rakkestad. Derfor kan vi være svært fleksible i hver enkelt trappeleveranse. Du kan skreddersy din nye trapp slik du ønsker den. Videre kan du velge mellom ulike overflatebehandlinger, elementer av stål og glass, og tresorter etter din smak. 

Våre medarbeidere står på for å gi entreprenører, byggmestere og privatpersoner de beste og mest kostnadseffektive løsningene. 

Se mer på vår hjemmeside www.nor-trapp.no eller følg oss på facebook  https://nb-no.facebook.com/NorTrapp

 

Finn veien

Siste nytt