hyttelivguiden

Drywood Norge AS

Åshaugveien 190, 3157 BARKÅKER
Tlf: 95000880
 

Om Drywood Norge AS

Mange har ikke hørt om oss, men DRYWOOD har faktisk en historie helt tilbake til 1893 da selskapet Creation UK LTD Holst ble etablert. I 1962 utviklet selskapet den første utendørs vannbaserte treimpregneringsmiddelet i Nederland. Dette produktet ble kalt DRYWOOD HVT og derfra DRYWOOD har sitt navn. Den unike malingen vi fortsatt selger i dag så sitt lys første gang i 1975 og var sannsynligvis Europas første hybridmaling. Dette betyr at olje og vann er blandet sammen. I malingsproduktet Mesternes husmaling er oljen 100% oppløst i vann og vi vet pr. i dag fortsatt ikke om noe annet malingsprodukt som er det samme. DRYWOOD ble første gang tatt inn til Norge på slutten av 70-tallet av Malthus Bygg og Maskin AS. Vidar Jensen fra Tønsberg startet å bruke produktet i 1986, og overtok agenturet i 1991. Malerfirma til Jensen brukte DRYWOOD og malingen ble solgt til industri, OBOS, Statsbygg, samt andre profesjonelle aktører.

Etter som årene gikk kom det flere og flere personer opp på Jarteigen for å kjøpe maling der Jensen hadde et lager på låven. Kunder som hadde brukt DRYWOOD tidligere ønsket ikke å bruke annet produkt og anbefalte det videre til kjente. I 2009 ble det solgt ca. 8000 liter DRYWOOD fra låven og Jensen bestemte seg da etter anbefaling fra OBOS for å åpne en utsalgsplass på Kilen. Første driftsår i 2010 ble det solgt ca. 20 000 liter DRYWOOD. For 2011 økte salget til ca. 45 000 liter. Dette fra en enkel butikk i Tønsberg! I 2012 startet vi å få forhandlere/samarbeidspartnere rundt i Norge og salget på maling økte til ca. 140 000 liter. I 2013 solgte vi ca. 250 000 liter og er med dette landets mest hurtigvoksende malingsleverandør. Årsaken til dette er ganske enkelt: En unik værbestandig husmaling og fantastiske referanser som strekker seg tilbake til 80-tallet. For 2014 forventer vi ytterligere vekst i takt med flere forhandlere rundt i landet.

I august 2011 ble selskapet DRYWOOD Norge AS, som vi kjenner det i dag opprettet. Selskapet kjøpte agenturet, varelager og utstyr av Drywood Maling og Rehab AS med det mål om å rendyrke rådgivning, salg av DRYWOOD maling og malingsprodukter av kvalitet. DRYWOOD Norge AS eies i dag av flere aksjonærer, der maler Ronny Enger og Vidar Jensen som hoveaksjonærer. Førstnevnte driver Engers Malerfirma, Vestfold Takfornying AS, Nordisk Takfornying og har over 23 års erfaring. Enger som har brukt malingsproduktene til DRYWOOD i flere år, så over tid at kunder fikk en økonomisk besparelse på 30 – 40%, samt en rekke andre fordeler. Til å hjelpe oss hentet vi inn NTF- sertifisert takstmann Kenneth Ervik. Han er en av Norges fremste innen biologiske skadegjørere og har hatt hovedansvaret for Drywood sine egenskaper mot svertesopp, fukt og råtesopper. 


 

 

Finn veien

Siste nytt